Beweeg vitaal voorwaarts

Groeien naar een beter leven

9 jaar

Ervaring sportcoach

270+

Coachgesprekken

100+

Downloads e-Book

Wat kan je bereiken met dit programma?

Meer grip op je leven

Niet meer geleefd worden door anderen, maar doen wat jij graag wilt.

Meer energie gedurende de dag

Je hebt energie als je opstaat en als je thuiskomt kan je nog leuke dingen doen.

Meer ontspanning 

Je stress bepaalt niet meer jouw dag, want je kan er beter mee omgaan.

Een stip aan de horizon

Zonder doel kan je niet scoren. Je weet wat je wilt en gaat ervoor!

Met voldoening je dag afsluiten

Als jij 's avonds in je bed ligt kan je met een voldaan en rustig gevoel gaan slapen.

Persoonlijke groei

Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt vaardigheden die je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Je wilt graag vooruit, alleen je weet niet hoe..

Het leven heeft zoveel moois te bieden. Soms baal je dat het niet lukt om ervan genieten. Als je 's ochtends opstaat mis je het yes-gevoel om aan de dag te beginnen. Je ben er een meester in om veel ballen in de lucht te houden alleen kost het veel energie. Het zou zo fijn zijn als je kan doen waarvoor jij gemaakt bent. Wat dat eigenlijk is, dat vraag je je soms zelf ook af. Diep van binnen weet je dat er nog een hoop in je zit dat eruit moet komen. Je leven verloopt nu niet in de flow die je graag zou willen en je krijg er al een hele tijd geen vat op. Ik kan je vertellen dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt.


Wist je dat je meer controle kan hebben  over jezelf dan je denkt?


Mijn naam is Giel Swinkels en als coach help ik je om meer flow in je leven te krijgen. Ik laat je door beweegoefeningen inzien waar jouw krachten en blokkades zitten. Je gaat weer mogelijkheden zien in plaats van beren op de weg. Samen zorgen we voor een helder en concreet plan dat jou weer de energie geeft om te doen wat jij graag wilt.  Jou weer laten stralen is wat mij een gelukkig mens maakt.

 De coaching heeft mij meer grip op mijn tijd gegeven. Ik heb meer overzicht over mijn week en weet op welk gebied ik moet investeren. Mijn planning bevatte namelijk nooit het kopje ‘ontspanning’. Voorheen ging ik gewoon door, zonder echt stil te staan bij het moment zelf. Mijn hoofd was alweer bij mijn volgende activiteit. Door mij dit door beweegoefeningen te laten ervaren werd het mij duidelijk dat ik hier iets mee moest doen. Verder wilde ik meer uit mijn dag halen en een voldaan gevoel aan het eind van de dag hebben. Giel heeft mij hiervoor verschillende 'tools' gegeven om mijn doelen te bepalen en er naartoe te werken. De coaching in combinatie met sporten in de buitenlucht is een coaching vorm die bij mij past.

Nienke, 32 jaar

Hoe gaan we dat voor elkaar boksen?

Persoonlijke coaching

Gedrag veranderen is soms al moeilijk genoeg. Het volhouden is nog moeilijker. Je krijgt de tools aangereikt om hiermee om te gaan. Je mag een keer een terugval hebben, want dit hoort er ook bij. Als persoonlijke coach houd ik je scherp en sta ik voor je klaar om weer vooruit te gaan. Tijdens het coaching programma ben ik er helemaal voor jou en houd ik je een spiegel voor en zorg dat je gemotiveerd op koers blijft.

Coaching tijdens beweegoefeningen

Houd jij ervan om te bewegen? Praat je liever niet alleen aan een tafeltje? Dan zit je hier goed. Tijdens beweegoefeningen ervaar je zelf hoe jij handelt en denkt in bepaalde situaties. Het is niet alleen leuk om te doen, maar je ervaart zo'n oefening met je hele lijf. Dus niet alleen maar denken met je hoofd.  Dat doen we al vaak genoeg. Met deze oefeningen worden ook nog eens de vaardigheden getraind die jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Totaalaanpak

Soms denk je: als ik maar wist wat ik wilde dan... Of als ik nou energie had dan.. Alleen hoe komt dat nou? Je drukt niet even op een knopje en dan ben je klaar. Alles hangt met elkaar samen, dus daarom kijken we eerst naar het geheel. Hoe ziet jouw leven er op dit moment uit? Tegen welke dingen loop je aan bij jezelf of bij anderen? Ook kijken we in hoeverre jouw eet, slaap en beweegpatroon bijdraagt aan jouw doelen.

Met concrete opdrachten ga je aan de slag om stap voor stap vooruit te komen. 

Humor

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik geloof dat je met humor een hoop kunt bereiken. Het zorgt voor relativering en daardoor kan je ook met positieve blik kijken naar jouw problemen. Als het nodig is zijn we natuurlijk bloedserieus, want het resultaat staat voorop. Alleen we hoeven de dingen niet altijd extra zwaar te maken.

Energie en ontspanning
Ik ben supertevreden over het coachingstraject. De combinatie van coaching en beweging maakte voor mij echt een groot verschil, omdat je direct gecoacht wordt in beweegoefeningen die je ervaart. Giel heeft mij de boost gegeven die ik nodig had om in beweging te komen. Ik ben fanatiek gaan fietsen en voel me een stuk fitter. Verder slaap ik weer als een roos en kan ik me beter focussen. Hierdoor pak ik dingen die ik eerder zou uitstellen ook veel sneller op en kan ik beter van het weekend genieten.
Mark, 49 jaar

Nieuwsgierig hoe het werkt?

Check deze mini-oefening!

597 euro

Beweeg vitaal voorwaarts

  • 6 sportieve coachsessies
  • 2 coachsessies van 30 minuten door telefoon of video
  • Elke week huiswerkopdrachten op maat
  • Altijd een coach als back-up om op terug te vallen
arrow_drop_up arrow_drop_down