Leef je mooiste leven!

Dat is de mindset die ik jou gun.

5 jaar geleden had ik het gevoel dat ik vastliep.

Ik had zoiets van: is dit het nou?  Wat wil ik met mijn leven? Het leek wel of ik niet vooruit ging. Dat kwam, omdat ik geen idee had wat ik nou echt wilde. Alles ging eigenlijk wel prima. Een baan, relatie, familie en vrienden. Eigenlijk niks om over te klagen. Het frustreerde me alleen dat ik 's ochtends niet het gevoel had: vandaag ga ik gas geven! Na een hele tijd  was ik er klaar mee en besloot ik op onderzoek te gaan.

Dus wat deed ik toen?

Ik las talloze boeken over persoonlijke ontwikkeling en tijdens autoritjes verslond ik uren aan podcasts. Ik ging naar seminars en volgde cursussen en opleidingen. Er ging een wereld voor me open! Waarom had niemand mij dit eerder verteld! Ik leerde veel over mezelf en ontdekte steeds meer waar mijn interesses naar uit gingen. Er was alleen zoveel dat ik leuk vond, maar ik kon moeilijk ergens voor kiezen. Zat ik nog steeds met die frustratie dat ik niet vooruit ging! Toen besloot ik een coach te nemen, om te ontdekken wat voor mij voelde als het juiste pad. 

Zo ontstond Giel Coaching & Training

Nu heb ik het gevoel dat wat ik doe bij mij past. Dat ik mijn ei kwijt kan in mijn eigen bedrijf. Het is supergaaf dat ik mensen mag coachen om een leuker leven te leiden. Dat ik mag overdragen wat ik zelf de afgelopen jaren heb geleerd. Ik doe dat ook nog eens op een manier waar ik blij van wordt. Bewegen in de buitenlucht. Coachen op zaken die mij interesseren. Ik verdien mijn eigen geld en bepaal zelf hoe ik mijn zaken regel. Ik kies zelf waar en met wie ik werk. Ik regel mijn eigen werktijden. Ik kan groeien als coach, maar zeker ook als mens. En die groei is wat me uiteindelijk een gevoel van geluk en voldoening oplevert.

Hoe ga je nou vitaal voorwaarts?

Kies voor jezelf. Pas dan kan je beter voor anderen en de wereld zorgen. Met een helder doel waar je in gelooft heb je brandstof om obstakels te overwinnen. Kom in actie en vindt antwoorden die je anders nooit zou krijgen. Sta open om te leren van een ander en laat je niet afleiden door randzaken. Maak de zware dingen in het leven niet te zwaar, want met een positieve mindset is het leven een stuk leuker. Het leven kan zo mooi zijn en jouw blik op het leven kan je zelf veranderen.

Wie mij goed kent weet dat ik...

Resultaat halen kan me soms niet snel genoeg gaan. Ik bijt af en toe op mijn tong als ik zie dat mensen hun potentieel niet benutten, maar ik kan een kleine opmerking hierover toch niet laten. Ik wil alleen het beste voor die persoon. Ik maak problemen graag niet te groot en zorg met humor voor dat beetje lucht dat nodig is. Zo sta ik ook in het leven. 


Ik houd erg van het avontuur en vind het leuk om verre reizen te maken. Nu ik samen met Cathy twee prachtige kids heb (Lino 2 jaar, Malu 1 jaar) zijn Thailand, Peru en Malawi tijdelijk ingeruild voor Italië en Frankrijk. Evengoed maken we ook hier een feestje van. Daar ben ik sowieso niet vies van, want ik ga vaak naar huis als de lampen weer aangaan. Voor een sportief wedstrijdje ben ik natuurlijk altijd in en met de jaren heb ik zelfs geleerd tegen mijn verlies te kunnen. Anderen zullen dat misschien betwijfelen haha. 

Ik kom heel graag met jou in contact. Ik help je graag!

arrow_drop_up arrow_drop_down